De Stem van Intimiteit2020-05-07T17:24:51+02:00

De Stem van Intimiteit

De Stem van Intimiteit – weekend voor vrouwen

Weekend voor vrouwen

Samen met collega Sarah Jens ontwikkelde ik afgelopen jaar het programma ‘De Stem van Intimiteit’. Aanvankelijk was dit programma bedoeld voor vrouwen die al langere programma’s hadden gevolgd bij Sarah, maar inmiddels staat het programma open voor elke vrouw. Met de kanttekening dat je in ieder geval een keer een workshop stembevrijding hebt gevolgd.

Tantra en Stembevrijding gaan beiden over een pad dat leidt naar WAAR zijn. Onszelf ontbloten van allerlei mechanismen door een bedding te creëren waarin alles in en van ons gezien kan worden en niet onbelangrijk, gedeeld en geuit en bezongen kan worden. Stembevrijding heeft als belangrijkste vorm ZINGEN en Tantra ziet SEKSUALITEIT als een helpende vorm om jezelf in te leren kennen en in diepere lagen te kunnen smelten.

Beide stromingen gaan over zelfonderzoek en over dat wat ontdekt wordt belichten en naar buiten laten komen. In ieders eigen tempo, in ieders eigen maat. Dat is een intiem proces.

Het gaat niet over letterlijk ontbloten (hoewel dat mag), maar over intiem durven zijn met je eigen groeiprocessen in het samenzijn. Hoe beweeg je dan, hoe zing je dan, hoe kan je toelaten wat zich laat voelen en hoe laat je de ander daarin toe. Dat is een eindeloos liefdevol pad dat nooit ophoudt, dat ons helpt verzachten en bekrachtigen. Dat onze vitaliteit tot leven wekt. Dat ons door pijn en angst heen uitnodigt naar een vrijer en vreugdevol bestaan. We gaan daarin samen op weg en gaan in deze thema’s vertoeven.

We zullen bewegen, oefeningen doen waarin je jezelf kunt onderzoeken in verschillende thema’s, we zullen massages doen die je helpen openen. We zullen aandacht hebben voor je bekken- en je keelgebied en natuurlijk zullen we zingen, gezamenlijk en individueel.

 De Stem van Intimiteit
♥ 20, 21 en 22 november 2020
€495,00
Aanmelden kan via de website van het Centrum voor Stembevrijding