De Stem van Verlangen2019-02-25T20:14:35+01:00

De Stem van Verlangen

De Stem van Verlangen – dagworkshop

“Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us.” –
Marianne Williamson

Wat verlang jij? 

Nu even niet inhouden. We gooien onze ratio voor nu overboord. Alle mitsen en maren bestaan even niet. Wat verlang jij? Als jij in je volle kracht staat? Waar brengt jouw verlangen je naartoe? Waar sta je? Wat doe je? Wat voel je?

We zijn allemaal verlangende mensen. Hoewel de dagelijkse waan van ons bestaan soms een laagje over die verlangens heen lijkt te kunnen leggen. Op deze dag maken we weer contact met die diepere laag in jou. Dit doen we door te zingen, want het is onze stem die ons moeiteloos bij die lagen kan brengen in onszelf die niet altijd ruimte krijgen.

Echt verlangen is misschien wel beangstigend. Want als je echt durft te voelen wat je verlangen is, dan wordt ook het gemis voelbaar. Het tekort misschien. De twijfel. Daarom is het soms maar makkelijker om niet te diep te voelen wat we echt willen. Daarmee dempen we de pijn, maar ook de vreugde! En dat willen we niet, toch?

Deze dag gaat over verlangen en over wat we tussen ons verlangen en het volgen van ons verlangen in zetten. Wat houdt jou tegen om je verlangen te leven? Ongemak? Twijfel? Schaamte? Het kan van alles zijn, maar wat het ook is: we kunnen het zingen. Zingen brengt ons bij wat er in ons leeft en laat ons er ruimte aan geven. Dit werkt bevrijdend. Want daar waar we ruimte aan geven in onszelf kan het leven weer stromen. En daar waar het leven stroomt, daar ben jij!

Werkhoven – De Stem van Verlangen
♥ zondag 23 juni 2019
Werkhoven – 10.00/17.00
€85,00
Aanmelden kan via: muziek@annafernhout.nl