Stem, Stilte en Creatie2020-01-03T13:33:26+01:00

3 avonden reeks Stem, Stilte & Creatie

Stem, Stilte en Creatie

Kernwoorden van deze avonden: mantra’s & klanken zingen, stilte, delen, verbinding, visualisaties, inquiry’s.

STEM

Tijdens deze avonden gebruiken we onze stem om naar buiten te komen. Om onszelf te laten horen en zien, zodat we gehoord kunnen worden, gezien kunnen worden. Ik geloof dat dat een verlangen is in alle mensen: om ontmoet te worden, precies daar waar we zijn. Onze stem kan ons helpen daarbij. Het helpt ons te verbinden met onze binnenwereld, om die vervolgens te delen in de buitenwereld. Zo komen ‘binnen’ en ‘buiten’ bij elkaar, en kunnen we ons heel voelen, verbonden voelen, met onszelf én de mensen om ons heen.

STILTE

Er is niets eerlijker dan stilte. Het laat je simpelweg zien wat er nu in je is. Dat is niet altijd leuk. Maar mijn ervaring is wel, als je er even in kunt blijven, dan is het zo behulpzaam om je meer te laten landen in jezelf. Om je hoofd wat tot rust te brengen, doordat er langzaamaan meer ruimte tussen elke gedachte komt (hopelijk..). En vanuit die ruimte kunnen dingen zich aandienen, verlangens, ideeën, inspiratie, ontspanning, overgave.

CREATIE

In essentie zijn we hier om te creëren denk ik. We zijn immers constant bezig met dingen creëren: in ons werk, onze relaties, onze plannen, ideeën, social media posts 😉

Creëren doen we al de hele tijd, maar vanuit welke laag creëer jij? Vanuit de laag van inspiratie, enthousiasme, je talent? Of vanuit het gevoel dat je tekort komt in iets? Dat je ‘iets’ moet zijn? Wat zou je willen creëren in jouw leven? Hoe staat het met jouw focus?

Tijdens deze 3 avonden beginnen we met het instuderen van een aantal mantra’s en liederen. Vervolgens zijn we een uur stil, afgewisseld met zingen. Vanuit de stilte beginnen we met zingen, om vervolgens de muziek weer te laten landen in de stilte en te voelen wat dat doet. In het tweede uur besteden we aandacht aan wat jij wilt creëren. Wat wil er gevoed worden in jouw leven? Wat zou je willen manifesteren?

Utrecht
Stem, Stilte en Creatie
Data: 1, 8 en 15 maart
Kosten: €95
Tijden: 19.30 – 22.00
Locatie: Oudegracht 328 aan de Werf (ANDERE WERFKELDER IS DIT)

Aanmelden kan via: muziek@annafernhout.nl